Boka föreläsare till utbildning & konferens

Sök, hitta och boka föreläsare i ett brett spektra av ämnen inom vetenskap, kultur och samhälle. Vi skräddarsyr utbildningar, kurser och konferenser. Boka föreläsare här!

Varför boka föreläsare hos Mace Speakers?

Företaget grundades 1998 som en av landets första talarförmedlingar. Vi erbjuder ett helhetskoncept för din konferens och ser till att konferensen eller seminariet får ett lyft. Våra föreläsare skapar stämning, förstärker och förtydligar viktiga budskap och ger inspiration inför nya uppgifter och förändringar. De är experter inom sina områden och genomför föreläsningar av hög kvalitet med substans och innehåll som inte suddas ut med tiden. Ofta är föreläsningarna så starka att lyssnarna skrattar, gråter, funderar och tänker efter. De är underhållande, ger aha-upplevelser och lyssnarna känner igen sig. Ibland fungerar de som ett verktyg för att nå bestämda mål. Vi har lyssnat på våra föreläsare, känner dem väl och vet vilka föreläsare och ämnen som passar bäst för varje tillfälle.

boka föreläsare

Boka föreläsare som inspirerar och motiverar

Vi har höga krav på våra föreläsare för att de ska få komma med i vårt nätverk. Det krävs att föreläsaren är en bra estradör, inspirerar, motiverar, når fram med sitt budskap och att föreläsaren håller sig till de överenskommelser som görs. Vi har stor kunskap om hur man sätter samman ett framgångsrikt innehåll i en seminariedag, hur sammansättningen av föreläsare skall se ut, vilken typ av ämnen man kan mixa utan att något faller i ett dagsprogram, vilka lokaler som passar för vad och vilken teknik som rekommenderas. Vår erfarenhet från 15 år i branschen reflekteras i vår service, kunskap och omfattande nationella och globala nätverk.

boka föreläsare

Boka rätt föreläsare för rätt tillfälle

Vi kvalitetskontrollerar och handplockar varje föreläsare för varje tillfälle. Sedan finns vi med hela vägen och följer alltid upp föreläsarens insats. Vår långa erfarenhet gör att vi vågar köra med öppna kort med vad som gäller praktiska detaljer, bokningsdetaljer samt arvode.

Genom nära samarbeten med internationella talarförmedlingar runt om i världen kan vi i princip boka vilken föreläsare som helst. Vi kan också hjälpa till att söka rätt på en speciell kompetens som kanske är ovanlig. Vi garanterar hög kvalitet, innehåll och trygghet. Ifall föreläsaren blir sjuk eller inte dyker upp så har vi alltid en reserv. Vi sköter all administration, kontraktering och reseräkningar. Följer en miljöpolicy och stödjer Vi-Skogen. Våra uppdragsgivare återfinns bland företag, organisationer, kommuner och landsting. Se exempel på tidigare kunder och exempel på skräddarsydda utbildningsprogram.

Sök, hitta & boka föreläsare här eller ring 08-22 20 10

Vårt mål är att förmedla rätt föreläsare till rätt målgrupp för att sprida kunskap, inspirera och provocera, stimulera fantasi och kreativitet. Allt för att skapa motivation och ökat engagemang. Hos Mace Speakers väntar din nästa kunskapsförmedlande, inspirerande eller underhållande föreläsare.

För ytterligare information eller bokning av föreläsare, vänligen ring 08–22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

boka föreläsare

MACE SPEAKERS - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM - 0157-30025 - INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in