Öppna och skräddarsydda föreläsningar i Stockholm, Göteborg & Malmö

öppen föreläsning stockholm göteborg malmö 2015Vi erbjuder företagsanpassade, öppna och skräddarsydda föreläsningar av hög kvalitet som stärker din organisations kompetens. Skapar möten med mening. Alltifrån korta föreläsningar till längre seminarium. Ett brett sortiment med lärorika och inspirerande föreläsningar i exempelvis kommunikation, ledarskap eller konflikthantering bara för att nämna några. Allt för att ge de bästa förutsättningarna för företag och individer att vara framgångsrika, nu och i framtiden.

Skräddarsydda föreläsningar

Ett exempel på en utbildningsaktivitet med skräddarsydda föreläsningar som vi producerar är loyalitetsprogrammet AkademikerKompetens vilket är skräddarsytt för medlemmarna i Civilekonomerna, DIK, FSA, Jusek, SRAT, Sveriges Veterinärförbund, Lärarnas Riksförbund, Officersförbundet, Sveriges Farmaceuter och Naturvetarna.

På denna sida finner du länkarna till våra kommande öppna föreläsningar och kurser. Du är alltid lika välkommen att kontakta oss.

För ytterligare information eller bokning av våra öppna & skräddarsydda föreläsningar, vänligen ring 08-22 20 10 eller mejla info@macespeakers.se

MACE SPEAKERS - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM - 0157-30025 - INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in