id-2016-liggande

Välkommen till höstens hetaste inspirationsdag i stockholm

25 november på City Conference Centre

Inspirationsdagarna Stockholm är en utbildningsshow långt utöver det vanliga!

köp biljetter | föreläsarna | program

stockholm | göteborg | malmö

Bli motiverad att utveckla ”ditt bästa jag” och fulla potential – belöna din personal, bjud dina kunder eller vänner på ett inspirerande heldagsevenemang fyllt av energi och fantastiska föreläsare. Du kommer inspireras och lära dig nya saker. Både i yrkeslivet och privat. Inspirationsdagen kommer att ge dig eller ditt team den kick som behövs för att kunna agera på bästa sätt gentemot era kunder och varandra.

Evenemanget har begränsat antal biljetter och kommer att sälja slut. I Stockholm så har vi bytt till en av Sveriges absolut bästa lokaler, nämligen Kongresshallen i City Conference Centre. Lokalen ligger mitt i Stockholms hjärta och dess avancerade teknik, högklassiga akustik, bekväma stolar och utmärkta catering lämpar sig för detta evenemang i världsklass. Lokalen och foajén utanför erbjuder perfekt utställningsyta.

Ladda ner PDF broschyr med höstens kunskapsseminarier

framsida2016

2016-11-25 08:00:00 2016-11-25 17:00:00 Europe/Stockholm Inspirationsdagarna Stockholm En utbildningsshow utöver det vanliga! City Conference Centre – Stockholm Mace Speakers info@macespeakers.se

Pris

Boka idag för endast 3.495 kr per person. Detta evenemang kommer att sälja slut och har begränsat antal platser. I priset ingår frukost, för- och eftermiddagskaffe, tilltugg, förfriskningar, lunch, överraskningar, utlottning av fina priser, mingel, champagne, After Work och en utbildningsshow långt utöver det vanliga.

GRUPPRABATTER

Anmäl 5-9 deltagare och få 100 kr rabatt per person. Anmäl 10-19 deltagare och få 300 kr rabatt per person. Anmäl över 20 deltagare och få 500 kr rabatt per person.

biljetter

inspirationsdag stockholm

EVENEMANGET HAR REDAN VARIT

föreläsare

FREDRIK EKLUND

SÄLJ! KONSTEN ATT SÄLJA VAD SOM HELST TILL VEM SOM HELST

Stjärnmäklaren, TV-kändisen och författaren Fredrik Eklund delar med sig av sina egna säljknep och erfarenheter av fastighetsförsäljning på hög nivå. Du får konkreta tips på hur du kan bli en toppsäljare. Fredrik Eklund är även med i realityserien Million Dollar Listing New York där han säljer fastigheter till de som vill spendera miljoner på Manhattan. År 2009 grundade Fredrik sitt eget företag i fastighetsmäklarbranschen, Eklund Stockholm New York AB, med kontor i Stockholm och New York. Han har sålt fastigheter för över två miljarder dollar.

ANDREAS CARLSSON

FRÅN IDÈ TILL SUCCÉ

Föreläsningen bygger på Andreas egna erfarenheter om hur du skapar ditt varumärke, paketerar och pitchar din idé och dig själv på ett framgångsrikt sätt. Han älskar att inspirera och på många sätt tror han att sina erfarenheter från musikens värld går att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan du dra nytta av oavsett om du jobbar med reklam eller ska presentera en företagsidé. Han pratar även om det personliga varumärket och vikten av hur man förhåller sig till det. Varmt välkommen till en motivationsföreläsning där byggklossarna är drömmarnas vikt, handlingskraftighet, ambition, varumärkesbyggnad, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, paketering och pitch. Man skulle kunna beskriva Andreas tankar om livet som ”extra allt”. Han älskar att samla på sig spännande upplevelser och i sin föreläsning delar han även med mig av sina egna livshistorier och tankar runt livet.

HELENA BERGSTRÖM

FRÅN ATT LEDAS TILL ATT LEDA

Efter 20 år som teater och filmskådespelare debuterade Helena Bergström 2006 som långfilmsregissör. Hon växlar sedan dess mellan skådespeleri och regi. Att ena stunden vara kapten och i nästa vara besättning har fått henne att reflektera mycket över de båda rollerna. Inte minst chefsrollen i en mångt och mycket mansdominerad bransch. Välkomna in bakom kulisserna i teaterns och filmens värld!

LEIF GW PERSSON

KOMMUNIKATION INOM POLISEN OCH KOMMUNIKATION BLAND GROVT KRIMINELLA

EXKLUSIV INTERVJU Leif GW Persson är Professor emeritus i kriminologi vid Rikspolisstyrelsen och författare. Mest känd för sina deckare, framträdanden i TV och tidningar.

MIA TÖRNBLOM

HUR SVÅRT KAN DET VARA?

Mia Törnblom är en av Sveriges populäraste föreläsare, 2013 blev hon vald till ”Årets Talare” i Sverige och 2012 ”Årets Motivatör” i Norge.
Hennes föreläsning är fylld av skratt och många igenkännande aha-upplevelser. Mias mål är att med hjälp av sina metoder visa hur förändring är möjlig. Det går att på ett enkelt sätt träna upp vår inre trygghet, precis som vår fysiska kondition. Mia klarlägger på ett enkelt sätt hur våra tankemönster och omedvetna reaktioner påverkar våra beslut, det vi gör och det vi uppnår för att sen belysa vad vi kan göra för att nå de mål vi längtar efter.

MICHAEL SÖDERMALM

FRAMGÅNG ÄR INGEN TILLFÄLLIGHET – DET ÄR EN FÄRDIGHET!

Med målmedvetenhet, vilja och positiv inställning kan du komma hur långt som helst. Låt dig inspireras, motiveras och vägledas! Michael Södermalm ger dig verktygen för förändring. Han har utbildat och inspirerat hundratusentals människor både i Sverige och utomlands genom föreläsningar, utbildningar och individuell coachning för företag och organisationer. Han har också coachat många av våra svenska idrottsstjärnor och landslag inför stora mästerskap som till exempel EM, VM och OS.

KAY POLLAK

ÄNDRA DINA TANKAR – ÄNDRA DITT LIV

Möt Kay Pollak, en av Sveriges mest lysande och inspirerande föreläsare. Du kommer att förstå hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi kan ändra våra tankar. Du får konkreta verktyg om hur du blir mer framgångsrik och verkligen lyckas bättre i alla dina relationer. Du bjuds på en föreläsning med insikt, glädje och igenkänning och får energi och inspiration. Att tillsammans med några arbetskamrater – eller hela arbetslaget – lyssna på denna föreläsning kan totalt förändra och lyfta klimatet på arbetsplatsen.

KATARINA GOSPIC

DEN BESLUTSFATTANDE HJÄRNAN

Vi är resultatet av vårt beslutsfattande. Trots detta har de flesta av oss bättre koll på hur vår smartphone fungerar än vår egen hjärna. Varför är det så svårt att besluta sig för att pusha sig själv och att våga anta nya utmaningar som dagens samhälle kräver? Med fördjupad kunskap om hur hjärnan fungerar kan vi bättre förstå varför vi reagerar som vi gör och hur vi fattar våra beslut. Hur gör vi för att utveckla och motivera oss själva och vår omgivning? Katarina Gospic avslöjar den beslutsfattande hjärnans hemligheter och ger tips om hur du kan fatta beslut som leder dig mot dina mål! Katarina Gospic är utbildad läkare (M.D.), forskare (Ph.D.) och fysiolog (M.Sc.) från Karolinska Institutet.

konferencier

Mårten Andersson

konferencier

Nöjesentreprenören Mårten Andersson, mr RAW comedy himself, är en ständigt aktuell komiker. När han inte syns på egna klubben RAW comedy club eller andra underhållningsprogram kan man se honom på turnéer runt om i landet. Trots sin kontroversiella humor har han lyckats bli en komiker som går hem hos de stora massorna. Med en charm och ett leende som smittar ända till bakre raden.

underhållning

SIMON MATSUYAMA

DJ

Har varit Resident DJ på Berns, Hotellet, Solidaritet i Stockholm och klubben Amber i Zürich. Som Resident hjälper Simon klubben att komma igång i startskedet för att sätta en bra och tydlig musik profil som skapar god stämning som tilltalar den satta målgruppen. Sedan 2007 har Simon samarbetat med Sveriges bästa bröllopskoordinatorer och event managers för att skapa oförglömliga dagar & kvällar för både stora och små företag, sällskap och brudpar. Simons musikaliska styrka är att han når bredden utan att tappa kred. Med hög socialkompetens, en stor lekfullhet och noggrannhet kombinerat med teknik nörderi som alltid ligger i framkant, skapar Simon Matsuyama oförglömliga events man inte glömmer bort. Han har också varit musikansvarig på stora festivaler och internationella konferenser där man låtit Simon flyga till de 5 största världsdelarna för att sköta de stora eventen med över 10.000 besökare per tillfälle. Vi är glada att han är med oss i år. Vi ger er, Simon Matsuyama!

EMMA ESSINGER

SAXOFONIST

”Emma Essinger är Sveriges bäst bevarade hemlighet.” -Navid Modiri (P3Profil, musiker, föreläsare & vinnare av aftonbladets Stora bloggpriset 2010). Hon har spelat sig fram från Skånes våtmarker hela vägen till LA och Warren Cuccurullo (Frank Zappa, Missing Persons, Duran Duran) via Stockholms musikscen och TV-program som Hasselhoff – en svensk talkshow. Saxofonen brinner som om Jimi Hendrix hällt bensin i den istället för över sin gitarr.

biljetter

inspirationsdag stockholm

EVENEMANGET HAR REDAN VARIT

program

08.00 - 08.50

REGISTRERING

09.00 - 09.05

VÄLKOMNANDEav Mårten Andersson

09.05 - 09.50

KAY POLLAKÄndra dina tankar – ändra ditt liv

09.50 - 10.35

KATARINA GOSPICDen beslutsfattande hjärnan

10.35 - 11.00

KAFFE, TILLTUGG OCH MINGEL

11.00 - 11.45

HELENA BERGSTRÖMFrån att ledas till att leda

11.45 - 12.35

LUNCH

12.35 - 13.20

MICHAEL SÖDERMALMFramgång är ingen tillfälighet – det är en färdighet

13.20-13.30

UTLOTTNING AV FINA PRISER

13.30-13.50

LEIF GW PERSSONKommunikation inom polisen och kommunikation bland grovt kriminellaEXKLUSIV INTERVJU MED PROFESSOR EMERITUS I KRIMINOLOGI VID RIKSPOLISSTYRELSEN

13.50-14.35

ANDREAS CARLSSONFrån idé till succé

14.35-14.40

EMMA ESSINGERSaxofonist

14.40-15.05

KAFFE, TILLTUGG OCH MINGEL

15.05-15.50

FREDRIK EKLUNDSälj! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst

15.50-16.35

MIA TÖRNBLOMHur svårt kan det vara?

16.35-17.00

AFTER WORKmed champagne och underhållning

INSPIRATIONSDagen bjuder på följande ämnen och mycket, mycket mer!

Kommunikation, Inspiration, Motivation, Arbetsglädje, Beslutsfattande, Försäljning, Marknadsföring, Målmedvetenhet, Personlig utveckling, Varumärkesbyggnad, Entreprenörskap, Nätverkande, Paketering, Pitch, Presentationsteknik, Positivt tänkande, Självkänsla, Tankens kraft, Mental träning, Förändring, Förnyelse, Kulturella skillnader, Internationella kundkontakter,  Ledarskap, Teamutveckling, Mod, Fighting spirit, Kreativitet, Innovation, Manligt/kvinnligt, Mångfald, Nytänkande, Lagkänsla, Konflikthantering, Svåra samtal, Tidsplanering, Grupparbete, Drivkraft, Personligt ledarskap, Ordets kraft, Humor, Resor och Äventyr

Se film från inspirationsdag

Några röster

”Stort TACK för en mycket inspirerande och energigivande dag! Klart över mina förväntningar och bättre än andra liknande arrangemang.”JAN LERNER, LERNER MANAGEMENT AB "Bra blandning av talare och teman. Hög kvalitet rakt igenom – ingen som inte höll måttet.”MAGNUS NYLANDER, VROOM STOCKHOLM AB Toppenföreläsare, toppenmat/tilltugg, toppendj, toppenlokal!”ULRIKA ELLGAARD HANSSON, BANCTEC AB ”Jag och hela teamet från Norse Hotels fann denna dag mycket inspirerande och upplyftande.”MALIN WIDMARC NILSSON, NORSE HOTELS SCANDINAVIA AB ”Suveränt upplägg och med en bra mix av talare som alla berörde. Mkt bra arrangerat i pauserna när alla skulle fika/äta etc.”ANN-CATRIN GUSTAFSON, SPECIALPEDAGOGISKA SKOLMYNDIGHETEN ”SUPER!!”CAROLINE TYSKLIND, DANDERYDS KOMMUN ”Mycket givande och inspirerande”CARIN JAKOBSON, STILLE ”Mkt bra upplägg och möten med nya människor”MARIE NILSSON, STADSBYGGNADSKONTORET ”Jag blev väldigt inspirerad av dagens föreläsare.”ANNE LENNEFALK, TELIA ”Toppenprogram”ANNELI OLIN, ACCENTURE AB

Inspirationsdagarna Stockholm är fullt avdragbar och redovisas på 5810 Avgifter för kurser mm och 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms. Syfte skall alltid anges och kan t.ex. vara ”Inspirationsdagen syftar till att motivera deltagarna till att uppnå bättre resultat på arbetsplatsen men också i sina privatliv”.

 

Anmälan är bindande och om du blir förhindrad att komma kan du kostnadsfritt överlåta platsen till någon annan. För fullständiga villkor klicka här.

 

Klicka här om ni vill vara utställare på årets hetaste inspirationsdag i Stockholm

 

För ytterligare information och svar på frågor vänligen mejla info@macespeakers.se eller ring 08-22 20 10

PARTNERS

MACE SPEAKERS - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM - 0157-30025 - INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in