liggande-malmo

Välkommen till höstens hetaste inspirationsdag i malmö

8 december på Slagthuset

Inspirationsdagarna Malmö är en utbildningsshow långt utöver det vanliga!

köp biljetter | föreläsarna | program

stockholm | göteborg | malmö

Bli motiverad att utveckla ”ditt bästa jag” och fulla potential – belöna din personal, bjud dina kunder eller vänner på ett inspirerande heldagsevenemang fyllt av energi och fantastiska föreläsare. Du kommer inspireras och lära dig nya saker. Både i yrkeslivet och privat. Inspirationsdagen kommer att ge dig eller ditt team den kick som behövs för att kunna agera på bästa sätt gentemot era kunder och varandra.

Evenemanget har begränsat antal biljetter och kommer att sälja slut.

Ladda ner PDF broschyr med höstens kunskapsseminarier

framsida20162016-12-08 08:00:00
2016-12-08 17:00:00
Europe/Stockholm
Inspirationsdagarna Malmö
En utbildningsshow utöver det vanliga!
Slagthuset – Stockholm
Mace Speakers
info@macespeakers.se

Pris

Boka idag för endast 3.495 kr per person. Detta evenemang kommer att sälja slut och har begränsat antal platser.
I priset ingår frukost, för- och eftermiddagskaffe, tilltugg, förfriskningar, lunch, överraskningar, utlottning av fina priser, mingel, champagne, After Work och en utbildningsshow långt utöver det vanliga.

Grupprabatter

Anmäl 5-9 deltagare och få 100 kr rabatt per person. Anmäl 10-19 deltagare och få 300 kr rabatt per person. Anmäl över 20 deltagare och få 500 kr rabatt per person.

biljetter


inspirationsdag malmö

inställt

föreläsare

Andreas Carlsson

Från idè till succé

Föreläsningen bygger på Andreas egna erfarenheter om hur du skapar ditt varumärke, paketerar och pitchar din idé och dig själv på ett framgångsrikt sätt. Han älskar att inspirera och på många sätt tror han att sina erfarenheter från musikens värld går att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan du dra nytta av oavsett om du jobbar med reklam eller ska presentera en företagsidé. Han pratar även om det personliga varumärket och vikten av hur man förhåller sig till det.

Varmt välkommen till en motivationsföreläsning där byggklossarna är drömmarnas vikt, handlingskraftighet, ambition, varumärkesbyggnad, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, paketering och pitch. Man skulle kunna beskriva Andreas tankar om livet som ”extra allt”. Han älskar att samla på sig spännande upplevelser och i sin föreläsning delar han även med mig av sina egna livshistorier och tankar runt livet.

Mia Törnblom

Hur svårt kan det vara?

Mia Törnblom är en av Sveriges populäraste föreläsare, 2013 blev hon vald till ”Årets Talare” i Sverige och 2012 ”Årets Motivatör” i Norge.
Hennes föreläsning är fylld av skratt och många igenkännande aha-upplevelser. Mias mål är att med hjälp av sina metoder visa hur förändring är möjlig. Det går att på ett enkelt sätt träna upp vår inre trygghet, precis som vår fysiska kondition. Mia klarlägger på ett enkelt sätt hur våra tankemönster och omedvetna reaktioner påverkar våra beslut, det vi gör och det vi uppnår för att sen belysa vad vi kan göra för att nå de mål vi längtar efter.

Marika Carlsson

Hur blev det såhär

En rolig föreläsning om att vara annorlunda, att stå upp för den man är och att våga ta plats. Marika adopterades från Etiopien, hon är hittebarnet som fick en ny chans i livet och tog den. Är det en slump att man är där man är i livet eller handlar det om självförtroende och målmedvetenhet? Är självförtroende något man får eller något man kan bygga upp? Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag, det går inte att värja sig för detta energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Ni kan ha sett henne i bl.a. Parlamentet, Roast påBerns, RAW, Humorgalan, Kvällsöppet med Ekdal eller som programledare i SVT för Nationaldagen 2010. Marika sommarpratade även i P1 2012, samma år korades hon till Sveriges bästa kvinnliga komiker på Svenska
Standupgalan! Det var andra gången hon vann detta pris.

Kristoffer Appelquist

stand-up

Kristoffer är en väldigt uppskattad komiker som med stort mod, intelligens och med glimten i ögat charmar sin publik. Med sällsynt timing och skärpa skapar han genomtänkta humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut.

Helena Bergström

Från att ledas till att leda

Efter 20 år som teater och filmskådespelare debuterade Helena Bergström 2006 som långfilmsregissör. Hon växlar sedan dess mellan skådespeleri och regi.
Att ena stunden vara kapten och i nästa vara besättning har fått henne att reflektera mycket över de båda rollerna.
Inte minst chefsrollen i en mångt och mycket mansdominerad bransch.
Välkomna in bakom kulisserna i teaterns och filmens värld!

Katarina Gospic

Den beslutsfattande hjärnan

Vi är resultatet av vårt beslutsfattande. Trots detta har de flesta av oss bättre koll på hur vår smartphone fungerar än vår egen hjärna. Varför är det så svårt att besluta sig för att pusha sig själv och att våga anta nya utmaningar som dagens samhälle kräver? Med fördjupad kunskap om hur hjärnan fungerar kan vi bättre förstå varför vi reagerar som vi gör och hur vi fattar våra beslut. Hur gör vi för att utveckla och motivera oss själva och vår omgivning? Katarina Gospic avslöjar den beslutsfattande hjärnans hemligheter och ger tips om hur du kan fatta beslut som leder dig mot dina mål! Katarina Gospic är utbildad läkare (M.D.), forskare (Ph.D.) och fysiolog (M.Sc.) från Karolinska Institutet.

konferencier

Mårten Andersson

konferencier

Nöjesentreprenören Mårten Andersson, mr RAW comedy himself, är en ständigt aktuell komiker. När han inte syns på egna klubben RAW comedy club eller andra underhållningsprogram kan man se honom på turnéer runt om i landet. Trots sin kontroversiella humor har han lyckats bli en komiker som går hem hos de stora massorna. Med en charm och ett leende som smittar ända till bakre raden.

underhållning

Simon Matsuyama

DJ

Har varit Resident DJ på Berns, Hotellet, Solidaritet i Stockholm och klubben Amber i Zürich. Som Resident hjälper Simon klubben att komma igång i startskedet för att sätta en bra och tydlig musik profil som skapar god stämning som tilltalar den satta målgruppen.

Sedan 2007 har Simon samarbetat med Sveriges bästa bröllopskoordinatorer och event managers för att skapa oförglömliga dagar & kvällar för både stora och små företag, sällskap och brudpar. Simons musikaliska styrka är att han når bredden utan att tappa kred. Med hög socialkompetens, en stor lekfullhet och noggrannhet kombinerat med teknik nörderi som alltid ligger i framkant, skapar Simon Matsuyama oförglömliga events man inte glömmer bort.

Han har också varit musikansvarig på stora festivaler och internationella konferenser där man låtit Simon flyga till de 5 största världsdelarna för att sköta de stora eventen med över 10.000 besökare per tillfälle.

Vi är glada att han är med oss i år. Vi ger er, Simon Matsuyama!

Emma Essinger

Saxofonist

”Emma Essinger är Sveriges bäst bevarade hemlighet.” -Navid Modiri (P3Profil, musiker, föreläsare & vinnare av aftonbladets Stora bloggpriset 2010). Hon har spelat sig fram från Skånes våtmarker hela vägen till LA och Warren Cuccurullo (Frank Zappa, Missing Persons, Duran Duran) via Stockholms musikscen och TV-program som Hasselhoff – en svensk talkshow. Saxofonen brinner som om Jimi Hendrix hällt bensin i den istället för över sin gitarr.

biljetter


inspirationsdag malmö

inställt

program

08.00 - 08.50

REGISTRERING

09.00 - 09.05

Välkomnandeav Mårten Andersson

09.05 - 09.55

KATARINA GOSPICDen beslutsfattande hjärnan!

09.55 - 10.45

Marika CarlssonHur blev det såhär

10.45 - 11.15

KAFFE, TILLTUGG OCH MINGEL

11.15 - 12.05

HELENA BERGSTRÖMFrån att ledas till att leda

12.05 - 13.05

LUNCH

13.05 - 13.55

Kristoffer AppelquistStand-Up

13.55 - 14.05

UTLOTTNING AV FINA PRISER

14.05 - 14.55

ANDREAS CARLSSONFrån idé till succé

14.55 - 15.00

EMMA ESSINGERSaxofonist

15.00 - 15.30

KAFFE, TILLTUGG OCH MINGEL

15.30 - 16.15

MIA TÖRNBLOMHur svårt kan det vara?

16.15 - 17.00

AFTER WORKmed champagne och underhållning

INSPIRATIONSDagen bjuder på följande ämnen och mycket, mycket mer!

Kommunikation, Inspiration, Motivation, Arbetsglädje, Beslutsfattande, Försäljning, Marknadsföring, Målmedvetenhet, Personlig utveckling, Varumärkesbyggnad, Entreprenörskap, Nätverkande, Paketering, Pitch, Presentationsteknik, Positivt tänkande, Självkänsla, Tankens kraft, Mental träning, Förändring, Förnyelse, Kulturella skillnader, Internationella kundkontakter, Ledarskap, Teamutveckling, Mod, Fighting spirit, Kreativitet, Innovation, Manligt/kvinnligt, Mångfald, Nytänkande, Lagkänsla, Konflikthantering, Svåra samtal, Tidsplanering, Grupparbete, Drivkraft, Personligt ledarskap, Ordets kraft, Humor, Resor och Äventyr

Några röster från tidigare inspirationsdagar

96 % av deltagarna har varit mycket nöjda eller nöjda med Inspirationsdagarna i sin helhet vilket vi är mycket stolta över.

Se film från inspirationsdag

Några röster

”Stort TACK för en mycket inspirerande och energigivande dag! Klart över mina förväntningar och bättre än andra liknande arrangemang.”JAN LERNER, LERNER MANAGEMENT AB "Bra blandning av talare och teman. Hög kvalitet rakt igenom – ingen som inte höll måttet.”MAGNUS NYLANDER, VROOM STOCKHOLM AB Toppenföreläsare, toppenmat/tilltugg, toppendj, toppenlokal!”ULRIKA ELLGAARD HANSSON, BANCTEC AB ”Jag och hela teamet från Norse Hotels fann denna dag mycket inspirerande och upplyftande.”MALIN WIDMARC NILSSON, NORSE HOTELS SCANDINAVIA AB ”Suveränt upplägg och med en bra mix av talare som alla berörde. Mkt bra arrangerat i pauserna när alla skulle fika/äta etc.”ANN-CATRIN GUSTAFSON, SPECIALPEDAGOGISKA SKOLMYNDIGHETEN ”SUPER!!”CAROLINE TYSKLIND, DANDERYDS KOMMUN ”Mycket givande och inspirerande”CARIN JAKOBSON, STILLE ”Mkt bra upplägg och möten med nya människor”MARIE NILSSON, STADSBYGGNADSKONTORET ”Jag blev väldigt inspirerad av dagens föreläsare.”ANNE LENNEFALK, TELIA ”Toppenprogram”ANNELI OLIN, ACCENTURE AB

Inspirationsdagarna Malmö är fullt avdragbar och redovisas på 5810 Avgifter för kurser mm och 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms. Syfte skall alltid anges och kan t.ex. vara ”Inspirationsdagen syftar till att motivera deltagarna till att uppnå bättre resultat på arbetsplatsen men också i sina privatliv”.

 

Anmälan är bindande och om du blir förhindrad att komma kan du kostnadsfritt överlåta platsen till någon annan. För fullständiga villkor klicka här.

 

Klicka här om ni vill vara utställare på årets hetaste inspirationsdag i Malmö

 

För ytterligare information och svar på frågor vänligen mejla info@macespeakers.se eller ring 08-22 20 10

PARTNERS

MACE SPEAKERS - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM - 0157-30025 - INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in