InspirationsDagarna 2017

Välkommen till vårens hetaste inspirationsdag i stockholm

16 Maj 2017 på Cirkus

Inspirationsdagarna Stockholm är en utbildningsshow långt utöver det vanliga!

köp biljetter | föreläsare | program

Bli motiverad att utveckla ”ditt bästa jag” och fulla potential – belöna din personal, bjud dina kunder eller vänner på ett inspirerande heldagsevenemang fyllt av energi och fantastiska föreläsare. Du kommer inspireras och lära dig nya saker. Både i yrkeslivet och privat. Inspirationsdagen kommer att ge dig eller ditt team den kick som behövs för att kunna agera på bästa sätt gentemot era kunder och varandra.

Evenemanget har begränsat antal biljetter och kommer att sälja slut.

Pris

Boka idag för endast 2.995 kr per person. Detta evenemang kommer att sälja slut och har begränsat antal platser. I priset ingår frukost, för- och eftermiddagskaffe, tilltugg, förfriskningar, lunch, överraskningar, utlottning av fina priser, mingel, champagne, After Work och en utbildningsshow långt utöver det vanliga.

GRUPPRABATTER

Anmäl 5-9 deltagare och få 100 kr rabatt per person. Anmäl 10-19 deltagare och få 300 kr rabatt per person. Anmäl över 20 deltagare och få 500 kr rabatt per person.

föreläsarna

FREDRIK LINDSTRÖM

DEN MÄNSKLIGA FAKTORN - om den moderna människans livsstil, självuppfattning och teknikberoende

Komikern, författaren, regissören, programledaren och språkhistorikern Fredrik Lindström
är en av landets populäraste personer för sitt sätt att blanda humor och underhållning med folkbildning. Hans rika produktion har gett honom mängder av priser och utmärkelser.

ANNELIE POMPE

MERA MOD, PASSION OCH ÄVENTYR

Äventyraren Annelie Pompe är världens högsta och djupaste kvinna. Hon har bestigit mount Everest från nordsidan och fridykt till 126m djup på ett andetag. Men det största äventyret sker på insidan. Med magiska bilder tar Annelie med dig på en resa som handlar om mod, rädsla, passion och mental styrka. Du får med dig tips för att hålla motivationen och inspirationen på topp!

Malou Von Sivers

mitt liv som kvinnlig gerillasoldat på jobbet

Malou von Sivers har varit arbetsledare på Aftonbladet, hon var med och startade Svenska Elle där hon var chefredaktör och chef på TV4. Hon har varit på TV4 sedan starten men säger att hon egentligen inte passar för en fast anställning. Hon berättar om att hon hela sitt liv varit rebell och gått på tvären i alla organisationer och att det varit bra för både henne och företaget.

Al Pitcher

this is al

Kulturkrockar, svenskars egenheter och traditioner ur anglosaxiska glasögon.
Al Pitcher född i England, är en nyzeeländsk ståuppkomiker aktiv i Sverige och England, kommer ge sin syn på svenskar och Sverige.
2010 flyttade Al till Sverige och har vunnit flera fina utmärkelser i båda länderna som till exempel ”Bästa manliga komiker” på Svenska Standup-galan.

Annika R Malmberg

Lyfta varandra – När vi gör varandra bättre

Annika visar på ett enkelt, roligt och inspirerande sätt att när vi lyfter andra, lyfter vi också oss själva. Hela gruppen tjänar på att alla är starka och presterar sitt bästa. Hon ger konkreta handfasta tips i hur man i en arbetsgrupp kan bli bättre på att ge varandra feedback och nyttja varandras styrkor.

Presenteras snart

konferencier

Mårten Andersson

konferencier

Nöjesentreprenören Mårten Andersson, mr RAW comedy himself, är en ständigt aktuell komiker. När han inte syns på egna klubben RAW comedy club eller andra underhållningsprogram kan man se honom på turnéer runt om i landet. Trots sin kontroversiella humor har han lyckats bli en komiker som går hem hos de stora massorna. Med en charm och ett leende som smittar ända till bakre raden.

underhållning

SIMON MATSUYAMA

DJ

Har varit Resident DJ på Berns, Hotellet, Solidaritet i Stockholm och klubben Amber i Zürich. Som Resident hjälper Simon klubben att komma igång i startskedet för att sätta en bra och tydlig musik profil som skapar god stämning som tilltalar den satta målgruppen. Sedan 2007 har Simon samarbetat med Sveriges bästa bröllopskoordinatorer och event managers för att skapa oförglömliga dagar & kvällar för både stora och små företag, sällskap och brudpar. Simons musikaliska styrka är att han når bredden utan att tappa kred. Med hög socialkompetens, en stor lekfullhet och noggrannhet kombinerat med teknik nörderi som alltid ligger i framkant, skapar Simon Matsuyama oförglömliga events man inte glömmer bort. Han har också varit musikansvarig på stora festivaler och internationella konferenser där man låtit Simon flyga till de 5 största världsdelarna för att sköta de stora eventen med över 10.000 besökare per tillfälle. Vi är glada att han är med oss i år. Vi ger er, Simon Matsuyama!

EMMA ESSINGER

SAXOFONIST

”Emma Essinger är Sveriges bäst bevarade hemlighet.” -Navid Modiri (P3Profil, musiker, föreläsare & vinnare av aftonbladets Stora bloggpriset 2010). Hon har spelat sig fram från Skånes våtmarker hela vägen till LA och Warren Cuccurullo (Frank Zappa, Missing Persons, Duran Duran) via Stockholms musikscen och TV-program som Hasselhoff – en svensk talkshow. Saxofonen brinner som om Jimi Hendrix hällt bensin i den istället för över sin gitarr.

biljetter

SUPER EARLY BIRD

endast 50st

SLUTSÅLT

EARLY BIRD

endast 100st

2.995:-

Ordinarie pris 3.495:-

LÄGG I VARUKORG

program

08.00 - 08.50

REGISTRERING

09.00 - 09.05

VÄLKOMNANDEav Mårten Andersson

09.05 - 09.50

ANNELIE POMPEMera mod, passion och äventyr

09.50 - 10.35

MALOU VON SIVERSMitt jobb som kvinnlig gerillasoldat på jobbet

10.35 - 11.05

KAFFE, TILLTUGG OCH MINGEL

11.05 - 11.45

HEMLIG GÄSTPresenteras inom kort

11.45 - 12.45

LUNCH

12.45 - 13.15

AL PITCHERThis is al

13.15-13.30

UTLOTTNING AV FINA PRISER

13.30-14.15

ANNIKA R MALMBERGLyfta varandra – När vi gör varandra bättre

14.15-14.25

EN MUSIKALISK ÖVERASKNING

14.25-14.55

KAFFE, TILLTUGG OCH MINGEL

14.55-15.45

FREDRIK LINDSTRÖMDen mänskliga faktorn

15.45-17.00

AFTER WORKmed champagne och underhållning

INSPIRATIONSDagen bjuder på följande ämnen och mycket, mycket mer!

Kommunikation, Inspiration, Motivation, Arbetsglädje, Beslutsfattande, Försäljning, Marknadsföring, Målmedvetenhet, Personlig utveckling, Varumärkesbyggnad, Entreprenörskap, Nätverkande, Paketering, Pitch, Presentationsteknik, Positivt tänkande, Självkänsla, Tankens kraft, Mental träning, Förändring, Förnyelse, Kulturella skillnader, Internationella kundkontakter,  Ledarskap, Teamutveckling, Mod, Fighting spirit, Kreativitet, Innovation, Manligt/kvinnligt, Mångfald, Nytänkande, Lagkänsla, Konflikthantering, Svåra samtal, Tidsplanering, Grupparbete, Drivkraft, Personligt ledarskap, Ordets kraft, Humor, Resor och Äventyr

Se film från inspirationsdag

Några röster

”Stort TACK för en mycket inspirerande och energigivande dag! Klart över mina förväntningar och bättre än andra liknande arrangemang.”JAN LERNER, LERNER MANAGEMENT AB "Bra blandning av talare och teman. Hög kvalitet rakt igenom – ingen som inte höll måttet.”MAGNUS NYLANDER, VROOM STOCKHOLM AB Toppenföreläsare, toppenmat/tilltugg, toppendj, toppenlokal!”ULRIKA ELLGAARD HANSSON, BANCTEC AB ”Jag och hela teamet från Norse Hotels fann denna dag mycket inspirerande och upplyftande.”MALIN WIDMARC NILSSON, NORSE HOTELS SCANDINAVIA AB ”Suveränt upplägg och med en bra mix av talare som alla berörde. Mkt bra arrangerat i pauserna när alla skulle fika/äta etc.”ANN-CATRIN GUSTAFSON, SPECIALPEDAGOGISKA SKOLMYNDIGHETEN ”SUPER!!”CAROLINE TYSKLIND, DANDERYDS KOMMUN ”Mycket givande och inspirerande”CARIN JAKOBSON, STILLE ”Mkt bra upplägg och möten med nya människor”MARIE NILSSON, STADSBYGGNADSKONTORET ”Jag blev väldigt inspirerad av dagens föreläsare.”ANNE LENNEFALK, TELIA ”Superbra och inspirerande dag! Stort tack!”MARGIT NESTRA, STROMSON REVISIONSBYRÅ ”Toppen program”ANNELI OLIN, ACCENTURE AB

Inspirationsdagarna Stockholm är fullt avdragbar och redovisas på 5810 Avgifter för kurser mm och 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms. Syfte skall alltid anges och kan t.ex. vara ”Inspirationsdagen syftar till att motivera deltagarna till att uppnå bättre resultat på arbetsplatsen men också i sina privatliv”.

 

Anmälan är bindande och om du blir förhindrad att komma kan du kostnadsfritt överlåta platsen till någon annan. För fullständiga villkor klicka här.

 

Klicka här om ni vill vara utställare på årets hetaste inspirationsdag i Stockholm

 

För ytterligare information och svar på frågor vänligen mejla info@macespeakers.se eller ring 08-22 20 10

PARTNERS

MACE SPEAKERS AB © 2016 - LINNÉGATAN 78, 115 23 STOCKHOLM - 08-22 20 10 - INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in