Välkommen till årets viktigaste ledarskapsdag i Stockholm

15 november 2017 på Grand Hôtel

Föreläsare | program

Lyssna på Sveriges mest framstående ledare och experter, lär av deras erfarenheter, ta del av de bästa verktygen och få ny inspiration. 

Vart är vi på väg i denna tid av förändring? Hur får jag som ledare ihop en vanlig arbetsdag som leder till verksamhet mitt i alla förändringar och förbättringar när jag redan nu drunknar i göromål och övertid?

Idag ska chefen inte bara hålla ihop företagsramen utan också stärka värderingsgrunden och bibehålla stabiliteten i samspel med miljö- och jämställdhetsmålen och samtidigt rekrytera och behålla kompetenskapitalet. Under tiden ska ekonomin blomstra, gemenskapen spira och effektivitetens lampa lysa. Övermäktigt är bara förnamnet!

I vilken ände ska vi chefer börja för att upptäcka och bygga nya bitar i ett allt mer krävande ledarskapspussel?

Lyssna på de erfarna, se lösningarna som håller in i framtiden och möt utmaningen rustad!

2017-11-15 08:00:00 2017-11-15 17:00:00 Europe/Stockholm LedarskapsDagarna Stockholm Välkommen till årets viktigaste ledarskapsdag. Grand Hôtel – Stockholm Mace Speakers Sverige AB info@macespeakers.se

Pris

Boka idag för endast 6.495 kr per person. Detta evenemang kommer att sälja slut och har begränsat antal platser.
I priset ingår frukost, för- och eftermiddagskaffe, tilltugg, förfriskningar, lunch, överraskningar, utlottning av fina priser, mingel, champagne, After Work och en utbildningsshow långt utöver det vanliga.

Grupprabatter

Anmäl 5-9 deltagare och få 500 kr rabatt per person. Anmäl 10-19 deltagare och få 700 kr rabatt per person. Anmäl över 20 deltagare och få 1000 kr rabatt per person.

biljetter

SUPER EARLY BIRD

endast 50st

SLUTSÅLT

EARLY BIRD

endast 100st

SLUTSÅLT

föreläsare

SVEN HAGSTRÖMER, FINANSMAN OCH ENTREPRENÖR

VISIONÄR DRAKE SOM SATSAR DIGITALT

Exklusiv intervju med Sven Hagströmer, en av landets tyngsta finansmän, entreprenör, känd från TV-programmet ”Draknästet” samt som sommarpratare.

Agneta Olsson

Extern VD - Så lyckas du!

Agneta har byggt varumärken i 20 år och var med om att sätta
fredagsmys på kartan i alla svenska hem. En fantastisk resa när Santa Maria gick från 400 mkr till 4,2 miljarder och som en gång för alla förändrade svenskars konsumtionsvanor. Hon har även utvecklat den omtalade Ridderheimsrapporten och fått hela livsmedelsbranschen att resa mentalt in i framtiden.

Agneta har också arbetat som Extern VD och skrivit bästsäljaren ”Extern VD – Så lyckas du!”eftersom hon själv gjort resan och lärt sig av både misstag och framgångsrika strategier. Hon berättar om fördelarna att gå från ägarlett till ägarstyrt. Insikter som är baserade på forskning och praktik. Idag driver hon Chair Management som hjälper ägare att förverkliga sina tillväxtdrömmar.

– 10 framgångsnycklar och 100 aha insikter 

• Hur lyckas du med rekryteringen av extern VD?
• Vilka är de största utmaningarna för VD:s
 arbete i ägarledda företag?
• Hur lyckas man med ledarskiftet i en generationsväxling?
• Vilka är de viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas som ägare vid en succession?
• Hur gör man som ägare för att släppa taget om sin ”baby”?

Hélène barnekow, VD telia sverige

Om en kulturresa, kundbesatthet och hur man skapar nya generationens telekombolag

Hélène Barnekow har en unik erfarenhet från mobil- och IT-branschen, bland annat som Worldwide Field & Partner Marketing på EMC i Boston. Hélène har en nyckelroll i en intressant och omvälvande tid där Telia bryter ny mark, förnyar och skapar tjänster som berör miljoner kunder. Hélène kommer ta er med på Telias resa mot nya generationens telekombolag. Hon kommer berätta om vägen dit – att våga förändras, om kundbesatthet och hur man bygger en stark och närvarande företagskultur.

STEFAN LILJEGREN

LEDARSKAP I KRIS OCH KATASTROFER

Stefan Liljegren har arbetat som ledare i olika team, organisationer och företag bland annat i Afghanistan, Östtimor & Sydsudan – 2015 drev han det som kom att bli världens största sjukhus för Ebolapatienter i Monrovia, Liberia. Med Ebolakrisen som bakgrund beskriver Stefan vad som händer i en verksamhet under katastrof och kris. Han beskriver i sin föreläsning de modeller som främst styr människans beteenden i förändring och kris, samt går igenom de viktigaste områdena att förstå för att hantera kris och förändring.

ANNA WIKLAND, SVERIGECHEF GOOGLE

EXKLUSIV INTERVJU MED NÄRINGSLIVETS MÄKTIGASTE KVINNA INOM TECH

Från svaga siffror till bäst i klassen. På kort tid skapade Anna Wikland Nordens vassaste team. Nu har hon höjt blicken och blivit chef över Google Sverige. På Chefgalan utnämndes hon till Årets Framtidschef 2016. På kort tid genom ett målmedvetet ledarskap har hon skapat entusiasm i teamet och därigenom goda resultat. Kombinerat lönsamhet med fokus och skapat ett ledarskap som blivit mycket uppmärksammat i ett av världens mest hyllade företag. Ett team vars arbetsmetod ses som ett föredöme i organisationen, även utanför Sverige.

PER HOLKNEKT

To score. To win. Together.

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per delar med sig av känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Per har inte bara hunnit starta 31 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

PAOLO ROBERTO

Entreprenörskap

Paolo Roberto blev utkastad från skolan med orden: ”Killar som du hamnar alltid i fängelse”. Nio år av skolgång fick honom att känna sig dålig. Idag driver Paolo 13 företag med över 200 anställda och det har visat sig att han inte var så ”dålig” utan bara mindre bra på att gå i skolan. Hans föreläsning handlar om att våga göra de jobbiga men nödvändiga förändringarna och inte fastna i bekvämlighet eftersom det är värdelöst och den minst utvecklade inställningen man kan ha i livet. Rädslan för förändring är det fängelse där många låser i sina drömmar.

Han föreläser om entreprenörskap där motivation, vilja och inte minst disciplin är olika sidor av samma mynt. Det handlar om att vakna varje dag och vara fast besluten att fortsätta enligt sin plan och både våga utmana och misslyckas. Att aldrig låta fegheten blir större än nyfikenheten och att välja det långsiktiga målet framför den kortsiktiga tillfredsställelsen. För är du verkligen där du vill vara i livet eller är du bara bekväm?

Paolo Roberto blev utsedd till Årets talare 2013.

Annie Lööf

Nytt ledarskap för Sverige

Annie Lööf är Centerpartiets partiledare sedan 2011 och har stort förtroendet inom näringslivet.

moderator

Petra Bergman

moderator

Petra har varit programledare och redaktör för bland annat A-ekonomi på SVT, reporter, redaktör och programledare för Ekonominyheterna på TV4, Ekonomiekot, SR och DiTV. Idag jobbar hon på EFN, Ekonomi- och Finansnyheterna. Hon har jobbat som ekonomijournalist sedan 2000 och har även jobbat som skidinstruktör och reseledare i italienska och franska alperna.

underhållning

Gunn Lundemo

DJ

Framgångsrika DJ Gunn Lundemo har spelat på Sveriges bästa klubbar & är aktivt bokad världen över.
Hon är efter sina 3 år som DJ idag en av Sveriges mest bokade kvinnliga DJ’s.
Med sin mångsidiga musiksmak så erbjuder hon väl kombinerade & glädjespridande set i de flesta genrer som passar alla sammanhang & målgrupper. Variationen kan vara allt från 70s 80s 90s, kommersiellt, funky house, chill vocal deep house till minglet & elektronisk underground musik.
Hon slänger gärna in La Bomba & Macarena någon gång under kvällen när man minst anar det.

Med stående ovationer med publik upp till 4500 personer så har hon bockat av städer som Mexico City, New York, Chicago, Monaco, Berlin, Rom, Montreal, Tel Aviv & Milano för att nämna några.

Andréas Ehmke

Saxofonist
biljetter

SUPER EARLY BIRD

endast 50st

SLUTSÅLT

EARLY BIRD

endast 100st

SLUTSÅLT

program

08.00 – 08.50

REGISTRERING

09.00 – 09.05

PETRA BERGMANVälkomnande

09.05 – 09.25

Anna Wikland, Sverigechef GoogleEXKLUSIV INTERVJU MED NÄRINGSLIVETS MÄKTIGASTE KVINNA INOM TECH

09.25 – 10.10

AGNETA OLSSONExtern VD - Så lyckas du!

10.10 – 10.30

SVEN HAGSTRÖMERVisionär drake som satsar digitaltEXKLUSIV INTERVJU MED POLITISK LEDARE

10.30 – 10.55

KAFFE, TILLTUGG, MINGEL

10.55 – 11.20

ANNIE LÖÖF, Centerpartiets ledareNytt ledarskap för SverigeEXKLUSIV INTERVJU MED KÄND FINANSMAN OCH ENTREPRENÖR

11.20 - 12.00

Hélène barnekow, vd telia sverigeOm en kulturresa, kundbesatthet och hur man skapar nya generationens telekombolag

12.00 – 13.00

LUNCH

13.00 – 13.50

PAOLO ROBERTOEntreprenörskap

13.50 – 14.40

STEFAN LILJEGRENLedarskap i kris och katastrofer

14.40 – 15.10

KAFFE, TILLTUGG, MINGEL

15.10 – 16.10

PER HOLKNEKTTo score. To win. Together.

16.10 - 17.30

AFTER WORKmed champagne och underhållning

LEDARSKAPSDAGEN BJUDER PÅ VERKTYG FÖR ATT NÅ RESULTAT

I denna nutid är det dags för nya utmaningar och nydanande tankegångar!

På gungbrädan väger ekonomi, effektivitet och fokusering mot fungerande familjeliv i harmoni med interaktiva individuella arbetsmetoder. Mitt emellan vilar bärigheten och värderingsklimatet i samspel med karriär- och verksamhetsmålen.

Nu är det hög tid att lyfta blicken och hitta verktygen för att bibehålla den inre kraften, er kompetenstillgång!

Hur kan vi effektivisera, fokusera och kompetensåtervinna?
Ta ledningen i att underhålla de viktiga beståndsdelar som de anställda bidrar till. Visa ansiktet klart och sant för att vara attraktiv på rekryteringens marker. Ligg i framkanten av framtidens rekrytering. Bibehåll kompetenskapitalet stabilt genom nytänkande utveckling. Hitta redskapen på ledarskapsdagarna för att fånga den nya generationens färska kunnande och arbetsformer!

Låt verksamheten hitta nya tidsvägar där ert kompetenskapital finner bärighet för balans mellan arbets- och familjeliv! Uppgradera ert tänkande och er företagskultur till en rådande, färsk och nutida era där den anställde är med och bidrar till en verksamhet som är utvecklad och aktuell!

Finn redskapen under ledarskapsdagarna!

Fresta och kittla era system för att utveckla och behålla er nytänkandeanda!

Några röster

”Stort TACK för en mycket inspirerande och energigivande dag! Klart över mina förväntningar och bättre än andra liknande arrangemang.”JAN LERNER, LERNER MANAGEMENT AB "Bra blandning av talare och teman. Hög kvalitet rakt igenom – ingen som inte höll måttet.”MAGNUS NYLANDER, VROOM STOCKHOLM AB Toppenföreläsare, toppenmat/tilltugg, toppendj, toppenlokal!”ULRIKA ELLGAARD HANSSON, BANCTEC AB ”Jag och hela teamet från Norse Hotels fann denna dag mycket inspirerande och upplyftande.”MALIN WIDMARC NILSSON, NORSE HOTELS SCANDINAVIA AB ”Suveränt upplägg och med en bra mix av talare som alla berörde. Mkt bra arrangerat i pauserna när alla skulle fika/äta etc.”ANN-CATRIN GUSTAFSON, SPECIALPEDAGOGISKA SKOLMYNDIGHETEN ”SUPER!!”CAROLINE TYSKLIND, DANDERYDS KOMMUN ”Mycket givande och inspirerande”CARIN JAKOBSON, STILLE ”Mkt bra upplägg och möten med nya människor”MARIE NILSSON, STADSBYGGNADSKONTORET ”Jag blev väldigt inspirerad av dagens föreläsare.”ANNE LENNEFALK, TELIA ”Toppenprogram”ANNELI OLIN, ACCENTURE AB

Ledarskapsdagarna Stockholm är fullt avdragbar och redovisas på 5810 Avgifter för kurser mm och 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms. Syfte skall alltid anges och kan t.ex. vara ”Ledarskapsdagen syftar till att motivera deltagarna till att uppnå bättre resultat på arbetsplatsen men också i sina privatliv”.

Anmälan är bindande och om du blir förhindrad att komma kan du kostnadsfritt överlåta platsen till någon annan. För fullständiga villkor klicka här.

KLICKA HÄR OM NI VILL NI VARA UTSTÄLLARE PÅ ÅRETS HETASTE LEDARSKAPSDAG I STOCKHOLM

 

För ytterligare information och svar på frågor vänligen mejla info@macespeakers.se eller ring 08-22 20 10

 

MACE SPEAKERS - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM - 0157-30025 - INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in