saljdagarna-header2

Välkommen till höstens hetaste säljdag i Stockholm

24 november på Göta Lejon

Säljdagarna Stockholm den 24 november 2016 på Göta Lejon är en säljdag med kända och inspirerande föreläsare för dig som jobbar med försäljning eller har kundkontakt

Föreläsarna | köp biljetter | program

SPRÄNG ERA SÄLJBARRIÄRER!

Under denna eftermiddag bjuds du på en varieté utan dess like. Mace Speakers har med sin snart 20-åriga gedigna erfarenhet satt ihop ett program som kommer få säljlaget och säljledningen på rätt bana och hålla sig där! Här ger erfarna talare sina råd och dåd för att stärka säljgrundens vet- och kunskap. De delar med sig av redskapen som ger balansen mellan kundens behov och lösningar. Här ges handfasta tips och kraften att ge nutidens handelsresande snabba och rätta fordon i den allt mer växande värld av sociala medier.

Idag gäller det att bygga förtroendet och trovärdigheten och ha en stark konkurrensfasthet som tål jämförelse. Ingenting nytt för en säljkår men vad mer? Du måste utöver detta våga sälja, skapa mervärde och framförallt vara explosiv och spännande.

Låt dig hänföras och vägledas av dessa starka och tydliga budbärare!

Säkra 2017- års säljresultat- ge ditt säljlag en stund av säljinspiration!

Ladda ner PDF broschyr med höstens kunskapsseminarier

framsida2016
2016-11-24 12:30:00 2016-11-24 18:00:00 Europe/Stockholm Säljdagarna Stockholm Vårens hetaste säljdag Göta Lejon – Stockholm Mace Speakers info@macespeakers.se

Pris

Boka idag för endast 3.495 kr per person. Detta evenemang kommer att sälja slut och har begränsat antal platser. I priset ingår kaffe, tilltugg, förfriskningar, överraskningar, utlottning av fina priser, mingel, champagne, After Work och en utbildningsshow långt utöver det vanliga!

Grupprabatter

Anmäl 5-9 deltagare och få 100 kr rabatt per person. Anmäl 10-19 deltagare och få 300 kr rabatt per person. Anmäl över 20 deltagare och få 500 kr rabatt per person.

biljetter

inspirationsdag malmö

EVENEMANGET HAR REDAN VARIT

föreläsare

Fredrik Eklund

Sälj! Hur du säljer vad som helst till vem som helst

Stjärnmäklaren, TV-kändisen och författaren Fredrik Eklund delar med sig av sina egna säljknep och erfarenheter av fastighetsförsäljning på hög nivå. Du får konkreta tips på hur du kan bli en toppsäljare. Fredrik Eklund är även med i realityserien Million Dollar Listing New York där han säljer fastigheter till de som vill spendera miljoner på Manhattan. År 2009 grundade Fredrik sitt eget företag i fastighetsmäklarbranschen, Eklund Stockholm New York AB, med kontor i Stockholm och New York. Han har sålt fastigheter för över två miljarder dollar.

Mia Törnblom

Du säljer!

Mia Törnblom är en av Sveriges populäraste föreläsare, 2013 blev hon vald till ”Årets Talare” i Sverige och 2012 ”Årets Motivatör” i Norge. Vi behöver alla marknadsföra oss själva och skapa vårt personliga varumärke, oavsett om vi är egenföretagare eller anställda. Idag är det viktigare än någonsin att våga ta plats! Inom de allra flesta yrken behöver vi sälja in oss själva för att fortsätta att vara attraktiva på arbetsmarknaden. Vi kan vara hur bra som helst på det vi gör, men om ingen märker det eller vet om att vi finns, får vi inga nya uppdrag, jobberbjudanden eller vad det nu är vi längtar efter. Mia berättar om hur hon och andra lyckats.

Lars-Johan Åge

Vinnaren förlorar

Nominerad till Årets Talare 2016. Hans senaste forskning har redan anammats av den internationella forskarvärlden, svenska polisen och amerikanska FBI. Lars-Johan Åge är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm, och utbildad i förhandling på Harvard, författaren till boken ”Konsten att göra affärer” och listad i Dagens Industri som en av Sveriges populäraste föreläsare – denna gång aktuell med en föreläsning baserad på hans senaste forskning, som inte bara visar vad som kännetecknar en framgångsrik förhandling, utan som också visar vägen dit. Oavsett om du ska förhandla hemma vid köksbordet, i en affärsförhandling eller om du, mot all förmodan, skulle hamna i en gisslanförhandling, så kommer det du lär dig under denna föreläsning inte bara att göra dig till en mycket bättre förhandlare utan också en bättre kommunikatör, ledare och medarbetare. Missa inte detta!

Eric Thyrell

Det optimala säljmötet

Det räcker inte med att ha en bra produkt och en bra presentation! I dagens stenhårda konkurrens om kunderna så är det viktigare än någonsin att vi slipar på förmågan att bygga en bra och nästintill vänskaplig relation under kundbesöket eller säljsamtalet. Uttrycket att du måste sälja dig själv innan du kan sälja din produkt eller tjänst är ingen klyscha. Du får konkreta verktyg för hur du bör lägga upp det optimala säljmötet, samt hur du skapar en god atmosfär som ger kunden en bra känsla av dig. Trots allt, så tar vi ju majoriteten av våra beslut baserade på just känslor. -Rädslan att misslyckas är ofta starkare än lusten att vinna. -Frågemetodik, som du ropar får du svar. -Den mentala förberedelsen innan mötet. -Se människan bakom den potentiella kunden. -Hur skapar man ett möte som präglas av tvåvägskommunikation? -Att tala är ett behov, att lyssna en konst. -Hur får man en kund att gilla dig på en minut? -Fokusera på att ge och bidra istället för att få. -Vikten av att anpassa ditt sätt att kommunicera efter kundens.

Azita Shariati

TYDLIGA MÅL. EXKLUSIV INTERVJU MED VD SODEXO

Azita utsågs till näringslivets superkommunikatör 2016 av Resumé och näringslivets mäktigaste kvinna 2015 av Veckan Affärer. Hon är VD för Sodexo, ett företag som erbjuder tjänster inom service-sektorn med 8000 anställda i Sverige. Hon började 1998 som restaurangchef och har därefter haft flera ledande befattningar innan hon 2014 blev VD. Hon tror på att rätt strategi för utveckling och lönsamhet är att hitta kompetenser oavsett kön, ålder, etnisk bakgrund, sexuell läggning och funktionsnedsättning. Azita kommer att ge sina bästa tips på hur du ska sätta upp tydliga mål.

konferencier

Mårten Andersson

konferencier

Nöjesentreprenören Mårten Andersson, mr RAW comedy himself, är en ständigt aktuell komiker. När han inte syns på egna klubben RAW comedy club eller andra underhållningsprogram kan man se honom på turnéer runt om i landet. Trots sin kontroversiella humor har han lyckats bli en komiker som går hem hos de stora massorna. Med en charm och ett leende som smittar ända till bakre raden.

underhållning

SIMON MATSUYAMA

dj

Har varit Resident DJ på Berns, Hotellet, Solidaritet i Stockholm och klubben Amber i Zürich. Som Resident hjälper Simon klubben att komma igång i startskedet för att sätta en bra och tydlig musik profil som skapar god stämning som tilltalar den satta målgruppen. Sedan 2007 har Simon samarbetat med Sveriges bästa bröllopskoordinatorer och event managers för att skapa oförglömliga dagar & kvällar för både stora och små företag, sällskap och brudpar. Simons musikaliska styrka är att han når bredden utan att tappa kred. Med hög socialkompetens, en stor lekfullhet och noggrannhet kombinerat med teknik nörderi som alltid ligger i framkant, skapar Simon Matsuyama oförglömliga events man inte glömmer bort. Han har också varit musikansvarig på stora festivaler och internationella konferenser där man låtit Simon flyga till de 5 största världsdelarna för att sköta de stora eventen med över 10.000 besökare per tillfälle. Vi är glada att han är med oss i år. Vi ger er, Simon Matsuyama!

Emma Essinger

SAXOFONIST

”Emma Essinger är Sveriges bäst bevarade hemlighet.” -Navid Modiri (P3Profil, musiker, föreläsare & vinnare av aftonbladets Stora bloggpriset 2010). Hon har spelat sig fram från Skånes våtmarker hela vägen till LA och Warren Cuccurullo (Frank Zappa, Missing Persons, Duran Duran) via Stockholms musikscen och TV-program som Hasselhoff – en svensk talkshow. Saxofonen brinner som om Jimi Hendrix hällt bensin i den istället för över sin gitarr.

biljetter

inspirationsdag malmö

EVENEMANGET HAR REDAN VARIT

program

12.15-12.40

Registrering

12.45-12.50

Välkomnande

12.50-13.35

Lars-Johan ÅgeVinnaren förlorar

13.35-14.20

Eric ThyrellDet optimala säljmötet

14.20-14.50

Kaffe, tilltugg & mingel

14.50-15.10

Azita ShariatiTydliga målEXKLUSIV INTERVJU MED VD SODEXO, NÄRINGSLIVETS MÄKTIGASTE KVINNA OCH SUPERKOMMUNIKATÖR

15.10-15.55

Mia TörnblomDu säljer

15.55-16.00

Emma EssingerSaxofonist

16.00-16.45

Fredrik EklundSälj! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst

16.45-18.00

After Workmed champagne och underhållning

Säljdagarna Stockholm är en utbildningsshow utöver det vanliga!

Bli motiverad att utveckla ”ditt bästa jag” och fulla potential – belöna din personal, bjud dina kunder eller vänner på en inspirerande säljdag fylld av energi och fantastiska föreläsare. Du kommer inspireras och lära dig nya saker. Både i yrkeslivet och privat. Säljdagen kommer att ge dig eller ditt team den kick som behövs för att kunna agera på bästa sätt gentemot era kunder och varandra.

Säljdagen bjuder på följande innehåll och mycket, mycket mer!

Konkreta tips på hur du kan sätta upp tydliga mål, lägga upp det optimala säljmötet och bli en toppsäljare. Förhandlingsteknik. Merförsäljning. Konsten att hantera invändningar och överträffa kundens förväntningar. Motivation, trygghet, ansvar, reflektion, mod och kommunikation. Konkurrens är en ständig jämförelse – och det som får verksamheten att överleva! Personlighet och inställning är viktigast av allt. Trovärdighet och professionalism. Hur man bokar besök och använder telefonen i säljarbetet. Hur man genomför professionella kundmöten som påverkar – vad bör man tänka på? Klädsel och stil. Hantera invändningar. Avslutstekniker. Hur behandlar man olika typer av kunder och s k kundstilar. Allmänna tips om hur man bör ta hand om sina kunder och hitta nya. Hur man erbjuder mervärden. Metoderna till hur du som säljare med sociala medier kan göra bättre affärer, driva trafik, bygga varumärke och rekordöka din vinst.

Några röster

”Stort TACK för en mycket inspirerande och energigivande dag! Klart över mina förväntningar och bättre än andra liknande arrangemang.”JAN LERNER, LERNER MANAGEMENT AB "Bra blandning av talare och teman. Hög kvalitet rakt igenom – ingen som inte höll måttet.”MAGNUS NYLANDER, VROOM STOCKHOLM AB Toppenföreläsare, toppenmat/tilltugg, toppendj, toppenlokal!”ULRIKA ELLGAARD HANSSON, BANCTEC AB ”Jag och hela teamet från Norse Hotels fann denna dag mycket inspirerande och upplyftande.”MALIN WIDMARC NILSSON, NORSE HOTELS SCANDINAVIA AB ”Suveränt upplägg och med en bra mix av talare som alla berörde. Mkt bra arrangerat i pauserna när alla skulle fika/äta etc.”ANN-CATRIN GUSTAFSON, SPECIALPEDAGOGISKA SKOLMYNDIGHETEN ”SUPER!!”CAROLINE TYSKLIND, DANDERYDS KOMMUN ”Mycket givande och inspirerande”CARIN JAKOBSON, STILLE ”Mkt bra upplägg och möten med nya människor”MARIE NILSSON, STADSBYGGNADSKONTORET ”Jag blev väldigt inspirerad av dagens föreläsare.”ANNE LENNEFALK, TELIA ”Toppenprogram”ANNELI OLIN, ACCENTURE AB

Säljdagarna Stockholm är fullt avdragbar och redovisas på 5810 Avgifter för kurser mm och 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms.
Syfte skall alltid anges och kan t.ex. vara ”Säljdagen syftar till att motivera deltagarna till att uppnå bättre resultat på arbetsplatsen men också i sina privatliv”.

Anmälan är bindande och om du blir förhindrad att komma kan du kostnadsfritt överlåta platsen till någon annan. För fullständiga villkor klicka här.

KLICKA HÄR om ni vill vara utställare på ÅRETS HETASTE SÄLJDAG I STOCKHOLM

För ytterligare information och svar på frågor vänligen mejla
info@macespeakers.se eller ring 08-22 20 10

PARTNERS

MACE SPEAKERS - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM - 0157-30025 - INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in