Välkommen till vårens hetaste säljdag i Stockholm

säljdagarna 2016 på berns

25 maj

FREDRIK EKLUND | FRIDA BOISEN | PER LANGE | TINA THÖRNER | MÅRTEN ANDERSSON

 

 

Föreläsarna | köp biljetter | program

Säljdagarna Stockholm den 25 maj 2016 på Berns är en säljdag med kända och inspirerande föreläsare för dig som jobbar med försäljning eller har kundkontakt

SPRÄNG ERA SÄLJBARRIÄRER!

Under denna eftermiddag bjuds du på en varieté utan dess like. Mace Speakers har med sin snart 20-åriga gedigna erfarenhet satt ihop ett program som kommer få säljlaget och säljledningen på rätt bana och hålla sig där! Här ger erfarna talare sina råd och dåd för att stärka säljgrundens vet- och kunskap. De delar med sig av redskapen som ger balansen mellan kundens behov och lösningar. Här ges handfasta tips och kraften att ge nutidens handelsresande snabba och rätta fordon i den allt mer växande värld av sociala medier.

Idag gäller det att bygga förtroendet och trovärdigheten och ha en stark konkurrensfasthet som tål jämförelse. Ingenting nytt för en säljkår men vad mer? Du måste utöver detta våga sälja, skapa mervärde och framförallt vara explosiv och spännande.

Låt dig hänföras och vägledas av dessa starka och tydliga budbärare!

Säkra 2016- års säljresultat- ge ditt säljlag en stund av säljinspiration!

 

2016-05-25 12:30:00 2016-05-25 18:00:00 Europe/Stockholm Säljdagarna Stockholm Vårens hetaste säljdag Berns – Stockholm Mace Speakers info@macespeakers.se

 

 

 

Early bird priser

Boka idag för endast 3.495 kr per person. Detta evenemang kommer att sälja slut och har begränsat antal platser. I priset ingår kaffe, tilltugg, förfriskningar, överraskningar, utlottning av fina priser, mingel, Champagne, After Work och en utbildningsshow utöver det vanliga!

Grupprabatter

Anmäl 5-9 deltagare och få 100 kr rabatt per person. Anmäl 10-19 deltagare och få 300 kr rabatt per person. Anmäl över 20 deltagare och få 500 kr rabatt per person.

föreläsarna
säljdag stockholm fredrik eklund

 

 

Fredrik Eklund

Sälj! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst

Stjärnmäklaren, TV-kändisen och författaren Fredrik Eklund delar med sig av sina egna säljknep och erfarenheter av fastighetsförsäljning på hög nivå. Du får konkreta tips på hur du kan bli en toppsäljare. Fredrik Eklund är även med i realityserien Million Dollar Listing New York där han säljer fastigheter till de som vill spendera miljoner på Manhattan. År 2009 grundade Fredrik sitt eget företag i fastighetsmäklarbranschen, Eklund Stockholm New York AB, med kontor i Stockholm och New York. Han har sålt fastigheter för över två miljarder dollar.

 
säljdag stockholm frida boisen

 

 

Frida Boisen

Så gör du affärssuccé med sociala medier

Hur startar du virala eldar och erövrar världen? Mediechefen och journalisten Frida Boisen, vars krönikor delats och gillats av hundratusentals och nått miljoner, delar med sig av sina absolut mest effektiva hemligheter och knep. Här får du metoderna till hur du som säljare med sociala medier kan göra bättre affärer, driva trafik, bygga varumärke och rekordöka din vinst. Frida Boisen har jobbat som chefredaktör i tio år och är idag sociala medier-expert på SVT, författare, digital chef för Bonnier Tidskrifter och sociala medier-konsult. Hösten 2015 utkom hon med boken ”Digital succé – så lyckas du med sociala medier” och 2014 tog hon emot priset Best use of Social Media på INMA Awards på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco. Hon föreläser nationellt och internationellt om sociala medier, varumärkesbyggande, digitalisering, positivt ledarskap och att bygga vinnande lag.

 
säljdag stockholm per lange

 

 

Per Lange

Framgångsrik försäljning  – allt är möjligt, det finns inga gränser

Per Lange är en av de mest anlitade talarna inom kommunikation och försäljning just nu. Han har personligen utbildat över 15 000 människor inom personlig försäljning och föreläst för hundratusentals. Dessutom har han arbetat med hemlösa i Los Angeles och interner i fängelser. Per föreläser på ett unikt sätt om kommunikation och framgångsrik försäljning. Hans styrmodeller används av ett hundratal nordiska organisationer. Per satte under 5 år upp en egen säljshow på Oscarsteatern – som vart slutsåld varje gång! I den här föreläsningen delar han med sig av många sina tips och idéer för ökad försäljning!

 
säljdag stockholm tina thörner

 

 

Tina Thörner

Ett säljande mind-set!

Hela vårt konsumtionssamhälle utgår från att sälja. Tina Thörner har alltid sett sig själv som en produkt och den viktigaste produkten som ska hålla livet ut . Tina har utvecklat sin till ”världsklass” för att kunna slå sig fram i sitt yrke. Här berättar Tina om sina verktyg  – vad som hjälpt henne i mot- och medgång och hur viktigt det är att träna på och forma fram sitt ”bästa mind-set” Tina är professionell kartläsare och egen företagare.

 
konferencier
säljdag stockholm mårten andersson

 

 

Mårten Andersson

Konferencier

Nöjesentreprenören Mårten Andersson, mr RAW comedy himself, är en ständigt aktuell komiker. När han inte syns på egna klubben RAW comedy club eller andra underhållningsprogram kan man se honom på turnéer runt om i landet. Trots sin kontroversiella humor har han lyckats bli en komiker som går hem hos de stora massorna. Med en charm och ett leende som smittar ända till bakre raden.

 
underhållning
säljdag stockholm Simon Matsuyama

 

 

Simon Matsuyama

dj

Har varit Resident DJ på Berns, Hotellet, Solidaritet i Stockholm och klubben Amber i Zürich. Som Resident hjälper Simon klubben att komma igång i startskedet för att sätta en bra och tydlig musik profil som skapar god stämning som tilltalar den satta målgruppen. Sedan 2007 har Simon samarbetat med Sveriges bästa bröllopskoordinatorer och event managers för att skapa oförglömliga dagar & kvällar för både stora och små företag, sällskap och brudpar. Simons musikaliska styrka är att han når bredden utan att tappa kred. Med hög socialkompetens, en stor lekfullhet och noggrannhet kombinerat med teknik nörderi som alltid ligger i framkant, skapar Simon Matsuyama oförglömliga events man inte glömmer bort. Han har också varit musikansvarig på stora festivaler och internationella konferenser där man låtit Simon flyga till de 5 största världsdelarna för att sköta de stora eventen med över 10.000 besökare per tillfälle. Vi är glada att han är med oss i år. Vi ger er, Simon Matsuyama!

 
säljdag stockholm emma essinger

 

 

Emma Essinger

saxofonist

"Emma Essinger är Sveriges bäst bevarade hemlighet." -Navid Modiri (P3Profil, musiker, föreläsare & vinnare av aftonbladets Stora bloggpriset 2010). Hon har spelat sig fram från Skånes våtmarker hela vägen till LA och Warren Cuccurullo (Frank Zappa, Missing Persons, Duran Duran) via Stockholms musikscen och TV-program som Hasselhoff – en svensk talkshow. Saxofonen brinner som om Jimi Hendrix hällt bensin i den istället för över sin gitarr.

 
biljetter
 
säljdag stockholm

 

 

3.495:-

LÄGG I VARUKORG

 

 

Priser

Boka idag för endast 3.495 kr per person. Detta evenemang kommer att sälja slut och har begränsat antal platser. I priset ingår kaffe, tilltugg, förfriskningar, mingel, Champagne, After Work och en utbildningsshow utöver det vanliga!

Grupprabatter

Anmäl 5-9 deltagare och få 100 kr rabatt per person. Anmäl 10-19 deltagare och få 300 kr rabatt per person. Anmäl över 20 deltagare och få 500 kr rabatt per person.

program

12.15-12.40

Registrering

12.45-12.50

Välkomnande

12.50-13.45

Fredrik EklundSälj! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst

13.45-14.35

Frida BoisenSå gör du affärssuccé med sociala medier

14.35-15.00

Kaffe, Tilltugg, Mingel DJ spelar skön musik

15.00-15.50

Per LangeFramgångsrik försäljning  – allt är möjligt, det finns inga gränser

15.50-15.55

Emma Essinger (saxofonist)

15.55-16.45

Tina ThörnerEtt säljande mind-set!

16.45-18.00

After Work med Champagne och underhållning

Säljdagarna Stockholm är en utbildningsshow utöver det vanliga!

Bli motiverad att utveckla ”ditt bästa jag” och fulla potential – belöna din personal, bjud dina kunder eller vänner på en inspirerande säljdag fylld av energi och fantastiska föreläsare. Du kommer inspireras och lära dig nya saker. Både i yrkeslivet och privat. Säljdagen kommer att ge dig eller ditt team den kick som behövs för att kunna agera på bästa sätt gentemot era kunder och varandra.

SÄLJDAGEN BJUDER PÅ FÖLJANDE INNEHÅLL OCH MYCKET, MYCKET MER!

Konkurrens är en ständig jämförelse – och det som får verksamheten att överleva! Personlighet och inställning är viktigast av allt. Trovärdighet och professionalism. Hur man bokar besök och använder telefonen i säljarbetet. Hur man genomför professionella kundmöten som påverkar – vad bör man tänka på? Klädsel och stil. Hantera invändningar. Avslutstekniker. Hur behandlar man olika typer av kunder och s k kundstilar. Allmänna tips om hur man bör ta hand om sina kunder och hitta nya. Hur man erbjuder mervärden. Metoderna till hur du som säljare med sociala medier kan göra bättre affärer, driva trafik, bygga varumärke och rekordöka din vinst. Konkreta tips på hur du kan bli en toppsäljare. 

 

NÅGRA RÖSTER FRÅN TIDIGARE SÄLJDAGAR

”Stort TACK för en mycket inspirerande och energigivande dag! Klart över mina förväntningar och bättre än andra liknande arrangemang.” Jan Lerner, Lerner Management AB

 

”Bra blandning av talare och teman. Hög kvalitet rakt igenom – ingen som inte höll måttet.” Magnus Nylander, Vroom Stockholm AB ”Toppenföreläsare, toppenmat/tilltugg, toppendj, toppenlokal!” Ulrika Ellgaard Hansson, BancTec AB ”Jag och hela teamet från Norse Hotels fann denna dag mycket inspirerande och upplyftande.” Malin Widmarc Nilsson, Norse Hotels Scandinavia AB ”Suveränt upplägg och med en bra mix av talare som alla berörde. Mkt bra arrangerat i pauserna när alla skulle fika/äta etc.” Ann-Catrin Gustafson, Specialpedagogiska Skolmyndigheten ”SUPER!!” Caroline Tysklind, Danderyds Kommun ”Mycket givande och inspirerande” Carin Jakobson, Stille ”Mkt bra upplägg och möten med nya människor” Marie Nilsson, Stadsbyggnadskontoret ”Jag blev väldigt inspirerad av dagens föreläsare.” Anne Lennefalk, Telia ”Toppen program” Anneli Olin, Accenture AB

 

Säljdagarna Stockholm är fullt avdragbar och redovisas på 5810 Avgifter för kurser mm och 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms. Syfte skall alltid anges och kan t.ex. vara ”Säljdagen syftar till att motivera deltagarna till att uppnå bättre resultat på arbetsplatsen men också i sina privatliv”.

 

 

 

Anmälan är bindande och om du blir förhindrad att komma kan du kostnadsfritt överlåta platsen till någon annan. För fullständiga villkor klicka här.

 

KLICKA HÄR FÖR SPONSRING AV ÅRETS HETASTE SÄLJDAG I STOCKHOLM

 

För ytterligare information och svar på frågor vänligen mejla info@macespeakers.se eller ring 08-22 20 10

 

MACE SPEAKERS - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM - 0157-30025 - INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in