Välkommen till höstens hetaste säljdag i Stockholm

30 nov 2017 på Scalateatern

Köp biljetter | Föreläsare | Program

SPRÄNG ERA SÄLJBARRIÄRER!

Under denna eftermiddag bjuds du på en varieté utan dess like. Mace Speakers har med sin snart 20-åriga gedigna erfarenhet satt ihop ett program som kommer få säljlaget, säljledningen och dig som har kundkontakt, på rätt bana och hålla sig där! Här ger erfarna talare sina råd och dåd för att stärka säljgrundens vet- och kunskap. De delar med sig av redskapen som ger balansen mellan kundens behov och lösningar. Här ges handfasta tips och kraften att ge nutidens handelsresande snabba och rätta fordon i den allt mer växande värld av sociala medier.

Idag gäller det att bygga förtroendet och trovärdigheten och ha en stark konkurrensfasthet som tål jämförelse. Ingenting nytt för en säljkår men vad mer? Du måste utöver detta våga sälja, skapa mervärde och framförallt vara explosiv och spännande.

Låt dig hänföras och vägledas av dessa starka och tydliga budbärare!

Säkra 2018 -års säljresultat och ge ditt säljlag en stund av säljinspiration!

2017-11-30 12:15:00 2017-11-30 18:00:00 Europe/Stockholm Säljdagarna Stockholm Välkommen till årets hetaste säljdag. Scalateatern Mace Speakers Sverige AB info@macespeakers.se

Pris

Boka idag för endast 3.495 kr per person. Detta evenemang kommer att sälja slut och har begränsat antal platser. I priset ingår kaffe, tilltugg, förfriskningar, överraskningar, utlottning av fina priser, en årsprenumeration av tidningen Sälj! värde 399:-, mingel, champagne, After Work och en utbildningsshow långt utöver det vanliga!

Grupprabatter

Anmäl 5-9 deltagare och få 100 kr rabatt per person. Anmäl 10-19 deltagare och få 300 kr rabatt per person. Anmäl över 20 deltagare och få 500 kr rabatt per person.

biljetter

SUPER EARLY BIRD

endast 50st

SLUTSÅLT

EARLY BIRD

endast 100st

SLUTSÅLT

föreläsare

Kelly Odell

Kejsarens nya kläder - De vanligaste myterna och missuppfattningarna om försäljning (och vad vi kan göra åt dem)

Ingen yrkeskår har nog drabbats av så många myter och missuppfattningar som just försäljning. För att lyckas som säljare måste vi möta både kundens, och viktigaste av allt, våra egna fördomar och tankevurpor om försäljning. Kelly Odell klär av kejsaren och visar ett antal sanningar om försäljning som kommer att göra dig mer framgångsrik och dina kunder gladare. Han ger en vetenskapligt underbyggd och underhållande presentation av de vanligaste myterna om försäljning.

Kelly utbildade sig till präst i USA och sedan som ekonom i Sverige. För 30 år sedan kom han till Sverige och gjorde en imponerande karriär. Eller vad sägs om chef för Telia Mobile, Sverigechef för Whirlpool Corporation och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar, för att nämna några. Möt Kelly Odell, svensk-amerikanen som av Veckans Affärer utsetts till en av Sveriges mäktigaste invandrare.

Per Holknekt

To score. To win. Together.

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per delar med sig av känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Per har inte bara hunnit startat 31 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Elaine Eksvärd

Vi måste prata

Elaine var Årets Kvinnliga Talare 2016!

Är det att stå inför folk som skrämmer mest? Det var det förr, men det folk tycker är läskigare i modern tid är något helt annat. Att avsluta en relation oavsett om det är kärlek eller professionellt, tycker svenska folket är läskigt. Att ge feedback, kallprata och blotta sina behov är tre ytterligare skräckisar som man helst undviker.

Elaine går igenom alla nio och ger även retoriska lösningar som kommer göra dig trygg när dessa utmaningar väl hittar dig. För det gör dem oavsett hur bra du är på att gömma dig. Denna föreläsning är klockren för dig som vill ha en arbetsplats som ska ha svart bälte i att hantera svåra sitsar snyggt.

Stefan Engeseth

Simma fortare med hjälp av Sharkonomics!

Stefan är en av Europas mest kreativa affärsutvecklare. Han föreläser över hela världen och är även gästprofessor.

Hajar är inte bara naturens mest fruktade rovdjur, de är också strategiska och effektiva, egenskaper som kan vara till nytta även i er försäljning, enligt författaren och bloggaren Stefan Engeseth. I sin senaste bok Sharkonomics, beskriver han hur även mindre företag, genom att ta lärdom av hajars beteenden, kan lyckas ta marknadsandelar från sina betydligt större konkurrenter.

 

 

Karin Klerfelt

Att sälja och ta betalt - öka din lönsamhet och framgång

För alla affärsmän och kvinnor, som vill tjäna mer pengar, bli mer affärsmässiga och säkrare i sin företagarroll. Tycker att du är värd mer än det du får ut av din verksamhet och ser en marknadsmässig möjlighet att höja dina priser. Hur kan du genomföra bättre förhandlingar? Hur skaffar jag kunder? Hur ska jag tänka vid min prissättning? Hur skapar jag mig min unika position på marknaden? Hur kan jag JACKA UPP PRISET?!

konferencier

Mårten Andersson

konferencier

Nöjesentreprenören Mårten Andersson, mr RAW comedy himself, är en ständigt aktuell komiker. När han inte syns på egna klubben RAW comedy club eller andra underhållningsprogram kan man se honom på turnéer runt om i landet. Trots sin kontroversiella humor har han lyckats bli en komiker som går hem hos de stora massorna. Med en charm och ett leende som smittar ända till bakre raden.

underhållning

GUNN LUNDEMO

dj

Framgångsrika DJ Gunn Lundemo har spelat på Sveriges bästa klubbar & är aktivt bokad världen över.
Hon är efter sina 3 år som DJ idag en av Sveriges mest bokade kvinnliga DJ’s.
Med sin mångsidiga musiksmak så erbjuder hon väl kombinerade & glädjespridande set i de flesta genrer som passar alla sammanhang & målgrupper. Variationen kan vara allt från 70s 80s 90s, kommersiellt, funky house, chill vocal deep house till minglet & elektronisk underground musik.
Hon slänger gärna in La Bomba & Macarena någon gång under kvällen när man minst anar det.

Med stående ovationer med publik upp till 4500 personer så har hon bockat av städer som Mexico City, New York, Chicago, Monaco, Berlin, Rom, Montreal, Tel Aviv & Milano för att nämna några.

vera sky

sångerska
biljetter

SUPER EARLY BIRD

endast 50st

SLUTSÅLT

EARLY BIRD

endast 100st

SLUTSÅLT

program

12.00-12.25

Registrering

12.30-12.35

Välkomnande

12.35-13.20

Elaine EksvärdVi måste prata

13.20-14.00

Stefan EngesethSimma fortare med hjälp av Sharkonomics!

14.00-14.25

Kaffe, tilltugg & mingel

14.25-15.10

Per HolknektTo score. To win. Together.

15.10-15.50

Karin KlerfeltAtt sälja och ta betalt - öka din lönsamhet och framgång

15.50-15.55

Vera SkySångerska

15.55-16.40

Kelly OdellKejsarens nya kläder

16.40-17.30

After Workmed champagne och underhållning

Säljdagarna Stockholm är en utbildningsshow utöver det vanliga!

Bli motiverad att utveckla ”ditt bästa jag” och fulla potential – belöna din personal, bjud dina kunder eller vänner på en inspirerande säljdag fylld av energi och fantastiska föreläsare. Du kommer inspireras och lära dig nya saker. Både i yrkeslivet och privat. Säljdagen kommer att ge dig eller ditt team den kick som behövs för att kunna agera på bästa sätt gentemot era kunder och varandra.

Säljdagen bjuder på följande innehåll och mycket, mycket mer!

Konkreta tips på hur du kan sätta upp tydliga mål, lägga upp det optimala säljmötet och bli en toppsäljare. Fighting spirit. Affärsutveckling. Entreprenörskap. Feedback. Retorik. Förhandlingsteknik. Merförsäljning. Konsten att hantera invändningar och överträffa kundens förväntningar. Konkurrens. Hur man bokar besök och använder telefonen i säljarbetet. Hur man genomför professionella kundmöten som påverkar – vad bör man tänka på? Hantera invändningar. Avslutstekniker. Hur behandlar man olika typer av kunder och s k kundstilar. Allmänna tips om hur man bör ta hand om sina kunder och hitta nya. Hur man erbjuder mervärden. Metoderna till hur du som säljare med sociala medier kan göra bättre affärer, driva trafik, bygga varumärke och rekordöka din vinst. Hur ska jag tänka vid min prissättning? Hur skapar jag mig min unika position på marknaden? Hur kan jag JACKA UPP PRISET?!

Några röster

”Stort TACK för en mycket inspirerande och energigivande dag! Klart över mina förväntningar och bättre än andra liknande arrangemang.”JAN LERNER, LERNER MANAGEMENT AB "Bra blandning av talare och teman. Hög kvalitet rakt igenom – ingen som inte höll måttet.”MAGNUS NYLANDER, VROOM STOCKHOLM AB Toppenföreläsare, toppenmat/tilltugg, toppendj, toppenlokal!”ULRIKA ELLGAARD HANSSON, BANCTEC AB ”Jag och hela teamet från Norse Hotels fann denna dag mycket inspirerande och upplyftande.”MALIN WIDMARC NILSSON, NORSE HOTELS SCANDINAVIA AB ”Suveränt upplägg och med en bra mix av talare som alla berörde. Mkt bra arrangerat i pauserna när alla skulle fika/äta etc.”ANN-CATRIN GUSTAFSON, SPECIALPEDAGOGISKA SKOLMYNDIGHETEN ”SUPER!!”CAROLINE TYSKLIND, DANDERYDS KOMMUN ”Mycket givande och inspirerande”CARIN JAKOBSON, STILLE ”Mkt bra upplägg och möten med nya människor”MARIE NILSSON, STADSBYGGNADSKONTORET ”Jag blev väldigt inspirerad av dagens föreläsare.”ANNE LENNEFALK, TELIA ”Toppenprogram”ANNELI OLIN, ACCENTURE AB

Säljdagarna Stockholm är fullt avdragbar och redovisas på 5810 Avgifter för kurser mm och 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms.
Syfte skall alltid anges och kan t.ex. vara ”Säljdagen syftar till att motivera deltagarna till att uppnå bättre resultat på arbetsplatsen men också i sina privatliv”.

Anmälan är bindande och om du blir förhindrad att komma kan du kostnadsfritt överlåta platsen till någon annan. För fullständiga villkor klicka här.

 

KLICKA HÄR OM NI VILL VARA UTSTÄLLARE PÅ ÅRETS HETASTE SÄLJDAG I STOCKHOLM

För ytterligare information och svar på frågor vänligen mejla
info@macespeakers.se eller ring 08-22 20 10

 

MACE SPEAKERS - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM - 0157-30025 - INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in