Utställare och sponsorer

Inspirationsdagarna, Ledarskapsdagarna och Säljdagarna är spektakulära kunskapsseminarier på internationell nivå i Stockholm. Sveriges främsta, prisbelönta föreläsare och experter tillsammans med underhållning i toppklass, god mat, champagne och mingel. Nu kan företag utnyttja de unika koncepten genom att sponsra evenemangen och stå som utställare. I priset ingår frukost, för- och eftermiddagskaffe, tilltugg, förfriskningar, lunch, champagne och en utbildningsshow långt utöver det vanliga.

Utställare pris: 1 event = 20.000 sek

1000-tals personer motiveras, inspireras och njuter av hela dagars kompetensutvecklande föreläsningar. Vi räknar med ca 500 besökare per event som tillsammans representerar ca 50.000 anställda.

Företagen som sponsrar seminarierna kommer att få rikligt med exponering. Bland annat kommer man att synas på hemsidan, i programmen, i lokalerna och i Powerpoint-presentationer.

Dessutom syns man i branschens största nyhetsbrev som når 100,000-tals beslutsfattare, tidningar, broschyrer och flyers som delas ut till företag, affärer, kaféer och liknande.

Som utställare tilldelas man en yta i lokalerna och ett bord som man kan använda som monterdisk. Våra utställare kan ställa upp 2-3 roll-ups och använda bordet till broschyrer eller demomaterial. Deltagarna upplever sin mest uppskattade personaldag någonsin och får gott om tid att besöka utställarna under frukosten, lunchen, för- och eftermiddagspausen samt vid avslutninsgminglet. Man syns i ett positivt sammanhang och får träffa exakt rätt målgrupp under lång tid och trevliga former.

Mace Speakers erbjuder sina sponsorer och utställare ett överenskommet antal platser till seminarierna.

Missa inte dessa utmärkta tillfällen att träffa andra företag och generera nya kontakter.

Mace Speakers följer en miljöpolicy.

Här kan du läsa mer om Mace Speakers och komma i kontakt med företaget.

För ytterligare information vänligen klicka här, mejla info@macespeakers.se eller ring 08 – 22 20 10.

MACE SPEAKERS - SKOLGATAN 5, 649 30 SPARREHOLM - 0157-30025 - INFO@MACESPEAKERS.SE

Logga in